Sport

Neymar više brine o frizuri nego o igri

neymar-frizuraLegendarni Pele komentarisao je mladog igrača Neymara i rekao kako on neke druge, trivijalne stvari stavlja ispred nogometa.

'U reprezentaciji je on normalan igrač. Odličan je, ali nema međunarodnog iskustva. Kada god igra izvan Brazila, nije dobar. Svi kažu kako mora riješiti svoje probleme s reprezentacijom, ali on na to nije spreman. Evropski je nogomet drugačiji od latinskog', rekao je Pele.

Armstrong ne želi pomoći USADA-u

lance-armstrong-newAmerička antidopinška agencija (USADA) nastavit će svoja nastojanja u čišćenju biciklizma od dopinga bez pomoći Lancea Armstronga nakon što je osramoćeni vozač, kojemu je prošle godine oduzeto sedam naslova pobjednika "Tour de Francea", odbio saradnju s njezinim istražiteljima.

 

Armstrong je prošloga mjeseca u televizijskom intervjuu kod Oprah Winfrey priznao korištenje dopinga tokom karijere, a potom mu je USADA ponudila mogućnost saradnje ukoliko objavi sve što zna u vezi dopinga u biciklizmu, te načine kako je uspijevao izbjeći da ga uhvate na dopinškim kontrolama.

Messi je bolji od Ronalda

wayne rooney 07060111Trojica igrača Manchester Uniteda, Wayne Rooney, Jonny Evans i Tom Cleverley odgovarala su danas na pitanje ko je bolji igrač Messi ili Ronaldo.

Zanimljiv odgovor dao je Wayne Rooney koji je s Ronaldom dijelio svlačionicu pet godina.

'To su dva različita tipa igrača i teško ih je usporediti. Ipak, Messi je nevjerovatan, smatram da je najbolji igrač svih vremena pa isto tako mislim da je i bolji od Ronalda.